Reiki

Reiki 

(Godkänd för Friskvårdsbidrag)

450 kr (60-80 min) fullständig behandling inkl samtal
Distansbehandling - 200 kr (30 min)

Betala kontant eller med swish. 

Är du studerande/sjukskriven/pensionär/arbetssökande så har du 10% rabatt hos mig!


Kan Reiki vara något för dig?

Reiki kan hjälpa mot bl a trötthet, nedstämdhet, stressymtom, dålig självkänsla, oro, ångest, depression, fobier, missbruk/beroende, lindra allergier, sänka blodtrycket, stärka immunförsvaret samt lindra andra fysiska besvär av olika slag. Reiki kan med fördel användas som ett komplement tillsammans med vanlig traditionell läkarvård/sjukvårdande behandling. Jag kan varmt rekommendera Reiki till alla människor oavsett "diagnos" och ålder (är du under 18 år behövs målsmans godkännande för att jag ska kunna utföra en behandling).

Vad är Reiki och hur går en behandling till?

Reiki är en mjuk men väldigt effektiv energi-metod för stressreducering och djup avslappning. Människokroppen består av energi, ofta finns det störningar i kroppens energisystem då vi alltför ofta väljer att inte lyssna på kroppens behov och inte ger oss tid för återhämtning. Detta kan skapa obalanser och blockeringar, vilket i sin tur kan leda till olika psykiska eller fysiska symtom/sjukdomar. Under en Reiki-behandling tillförs kroppen ny energi som sätter fart på kroppens må-bra hormon (oxytocin) och aktiverar kroppens egna självläknings-system. Behandlingen görs liggande på behandlingsbänk eller sittande på en stol och du behåller alla kläder på under tiden. Under en behandling lägger jag mina händer i olika positioner på din kropp (eller en bit ovanför) och tillför den energi för att öka flödet och lösa upp ev blockeringar som kan finnas där. Jag som healer fungerar som en "kanal" för Reiki-energin och använder inte min egen energi under en behandling. Reiki betyder "universell livsenergi" och är den gudomliga kärleksfulla kraften/energin som genomsyrar allt levande i universum. 

Ursprung

Reikins ursprung sägs komma från Tibet för tusentals år sedan och anses vara en av de äldsta healing metoder som finns. Den "återupptäcktes" i början av 1900-talet av Dr Mikao Usui som var japansk buddhistmunk, så Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan. Reikin har tack vare Usui och hans lärlingar spridits vidare och är idag en av de mest utbredda healingformerna i världen.

Övrigt

Reiki fungerar även utmärkt på djur, både tama husdjur och vilda djur. Den kan också användas som lindrande och lugnande behandling vid palliativ vård/omvårdnad, då en person har en icke botbar sjukdom/skada med förväntad dödlig utgång (vilket självfallet kan innebära smärta, ångest och oro i olika grad). Den kan användas ända fram till livets absoluta slutskede och kan hjälpa en person att våga släppa taget om livet och "gå vidare till andra sidan". Om du av någon anledning har svårt för att ta dig till min lokal eller om du har en sjuk anhörig eller ett sjukt husdjur så kan jag utföra behandlingen i hemmet eller på den plats där personen eller djuret befinner sig (en mindre resekostnad tillkommer då).

Reiki är godkänd som friskvårdsmetod i Sverige och är ett mycket bra komplement till den vanliga traditionella sjukvården (den används idag på sjukhus i bla Tyskland, England och USA). Reiki är inte en religion utan en energi-metod som kan användas av alla människor oavsett tro eller religiös tillhörighet.

Jag följer Reikiförbundets etiska riktlinjer och har självklart tystnadsplikt.

För mer information om Reiki besök: www.reikiforbundet.se

Angelic Reiki

Jag ger även behandlingar med Angelic Reiki som fungerar i stort sett på samma vis som en vanlig Reiki behandling men upplevs av många som mer kraftfull samt att helande-processen ofta går snabbare. I Angelic Reiki arbetar man med Ärkeänglarna och med de uppstigna mästarna från det högsta ljuset.

Pris: 450 kr (60 min)

Mer information finns på: www.angelicreiki.se