Om mig

Hej!

mitt namn är Veronica "Divina" Werkander och jag arbetar som healer samt coach inom personlig/andlig/medial utveckling. 

Jag är undersköterska i grunden och har arbetat som det i 12 år. I mitt arbete inom vården har jag mött många olika sorters människor, med olika psykiska och fysiska problem och funktionsnedsättningar, jag har även jobbat inom den palliativa vården med människor i livets slutskede, allt detta har lärt mig mycket om mig själv, om livet och döden och om att vara människa.

Under årens gång har jag gått flera olika kurser bl a i Reiki healing, Angelic Reiki, Andlig healing, Shamansk healing, Angelic Healing, Jungiansk psykologi/terapi, SBF (Soul Body Fusion), Medial utveckling samt kurser inom HSP-området (HSP=Highly Sensitive Person). Man blir aldrig färdig eller fullärd, det finns alltid mer att upptäcka, utforska och lära sig om sig själv och om livet.

Jag är medial sedan barnsben och har haft kontakt med "den osynliga världen" så länge jag kan minnas. Jag tror de flesta av oss föds mer eller mindre mediala och med en helande förmåga, men vi tvingas ofta stänga av detta när vi växer upp för att bättre passa in i samhällets ramar och normer och av rädsla för att omgivningen ska se oss som konstiga eller onormala. Vi lever dock i en ny tid och idag har de flesta av oss möjligheten att själva välja om och när vi vill väcka upp dessa sidor igen.

Du kan läsa mer om mig i artikeln från FRAMTIDSANALYS.se