Om mig

Hej

mitt namn är Veronica Werkander och jag arbetar som Healer, Livscoach och Andlig vägledare.

Jag vill uppmuntra och inspirera människor till att leva med en större medvetenhet om sig själva, sina tankar, känslor och betéenden. För att därmed kunna skapa ett mer balanserat, friskare och lyckligare liv. Jag arbetar utifrån ett holistiskt synsätt där man tar hänsyn till HELA människan med kropp, psyke, ande, själ, omgivning, miljö... alla delar hänger samman och är beroende av varandra. 

Jag är undersköterska i grunden och har arbetat som det i 12 år. I mitt arbete inom vården har jag mött många olika sorters människor, med olika psykiska och fysiska problem och funktionsnedsättningar och jag har lärt mig väldigt mycket av dessa människor och framförallt har jag lärt mig massor om mig själv och om livet. Idag har jag gjort valet att satsa helhjärtat på min egen verksamhet "Veronicas Healing".

Under årens gång har jag gått flera olika kurser bl a i Reiki healing, Andlig healing, Shamansk healing, Jungiansk psykologi/terapi, SBF (Soul Body Fusion), Medial utveckling samt kurser inom HSP-området (HSP=Highly Sensitive Person). Man blir aldrig färdig eller fullärd, det finns alltid mer att upptäcka, utforska och lära sig om sig själv och om livet.

Jag är medial sedan barnsben och har haft kontakt med "den osynliga världen" så länge jag kan minnas. Jag tror de flesta av oss föds mer eller mindre mediala och med en helande förmåga, men vi tvingas ofta stänga av detta när vi växer upp för att bättre passa in i samhällets ramar och normer och av rädsla för att omgivningen ska se oss som konstiga eller onormala. Vi lever dock i en ny tid och idag har de flesta av oss möjligheten att själva välja om och när vi vill väcka upp dessa sidor igen.

Du kan läsa mer om mig och min verksamhet i artikeln från FRAMTIDSANALYS.se