Massage

Mickes Massage finns nu i samma lokaler och du är välkommen att boka tid genom Veronicas Healing (Obs! går ej i nuläget att boka via Boka direkt). För tidsbokning kan du välja att antingen fylla i formuläret på kontaktsidan eller sms:a på 0732-030864. 

Tillgängliga tider är måndag-torsdag kl 16-17 samt kl 18-19. Vi återkommer så fort vi kan via mail/sms för bekräftelse av bokad tid. 

Välkommen!

Avslappnings-massage (Lomi Lomi/Hawaii-massage) En djupt lugnande hellkroppsmassage!
Hawaiimassage eller "lomi-lomi massage" som den också kallas, är en uråldrig, massageform som härstammar från den Polyneiska övärlden. Den är mjuk, kärleksfull, följer havets rytm och anses vara mycket helande. Känslan när du får en Hawaiimassage är att behandlingen sköljer över dig med jämn rytm som havets vågor. För att få den svävande och glidande känslan används rikligt med massageolja under behandlingen. Rörelserna har ingen början eller slut och massagen hjälper dig att slappna av både kroppsligt och själsligt. Den följer meridiansystemet, frigör blockerad energi och löser upp spänningar. Trots sin mjukhet så går massagen även djupt ner i muskulaturen. Hawaiimassagen är en behandling som passar alla men rekommenderas särskilt för dig som känner dig stressad och spänd. Vid behov används lugnande eteriska oljor för att förstärka effekten av massagen. 

Klassisk Massage
Klassisk massage mjukar upp spända muskler och ökar cirkulationen i hud, muskler och övriga kroppen. Jag jobbar med kroppens mjukdelsvävnader och gör inga töjningar eller knäckningar. Massage kan med fördel användas i friskvårdande och förebyggande syfte för att undvika framtida besvär och skador. Massagen utförs med massageolja samt vid behov liniment eller eteriska oljor. 

Positiva effekter av Massage:
Mjukare och mer elastiska muskler
Ökad blodcirkulationen i musklerna
Ökad lymfcirkulation
Stärker immunförsvaret
Avslappnande och lugnande
Ger en djupare och lugnare andning
Påverkar kroppens inre organ på ett positivt sätt
Ökad kroppskännedom
Motverkar skador i muskelvävnad och andra mjukdelar
God effekt på ansträngda muskler
Lindrar smärta
Lugnande effekt på nervsystemet/avstressande
Ökad koncentrationsförmåga
Ökar kroppens allmänna välbefinnande


Pris: 350kr (60 min) 

Reducerat pris under oktober-november! (därefter 450kr för 60 min)