Info

Hej

Jag heter Veronica Werkander och jobbar som Healingterapeut, Livs-Coach samt Andlig/Medial rådgivare. Jag är undersköterska i grunden och har arbetat som det parallellt med min egen verksamhet i 12 år. Hos mig kan du välja om du vill få regelbundna behandlingar/sittningar eller om du bara vill komma någon enstaka gång för att stärka din energi och samtidigt få egna verktyg att jobba med.

Min egen livsväg har varit allt annat än spikrak, den har många gånger varit väldigt krokig och jobbig att vandra på. Livet är verkligen en skola full av läxor som vi måste lära oss. Vi blir aldrig färdiga eller fullärda, det finns alltid mer att upptäcka, utforska och lära oss om oss själva, om livet och vårt oändliga universum.

Jag är medial sedan barnsben och har haft kontakt med den osynliga världen så länge jag kan minnas, jag är även högkänslig (HSP, empath). Jag tror de flesta av oss föds mer eller mindre mediala och med en helande förmåga, men vi tvingas ofta stänga av detta när vi växer upp för att bättre passa in i samhällets ramar och normer och av rädsla för att omgivningen ska se oss som konstiga eller onormala. Vi lever dock i en ny tid och idag har de flesta av oss möjligheten att själva välja om och när vi vill väcka upp dessa sidor igen.

"Den som tror sig veta allt, vet i själva verket ingenting" (Sokrates)

Mina genomgångna kurser:
Undersköterskeutb./Omvårdnadsutb.
Jungiansk psykologi+Pedagogik
HSP Coach (HSP - Highly Sensitive Person) 
Beroende/medberoende Coach
Life-Coach 
Soul Body Fusion (SBF)
Reiki Healing I+II+III
Reiki Healing Master/Teacher
Angelic Healing I+II
Angelic Healing Master/Teacher
Angelic Reiki I+II
Andlig Healing I+II
Munay Ki Healer/Teacher 
Medial utveckling I+II

I SAMMA LOKALER FINNS NU ÄVEN MICKES MASSAGE, FÖR MER INFO KLICKA HÄR